REVATI

Hyvinvointivalmentaja

REVATI

Hyvinvointivalmentaja

Kuva: Aatu Männistö

Lähes kaikki murheemme, ongelmamme ja stressimme johtuvat ajatusten hallitsemattomasta tulvasta. Ei niinkään tapahtumista ympärillämme. Meillä on valtava määrä ajatusrakennelmia ja konsepteja siitä, millaisia meidän tulisi olla, mitä meidän tulisi kokea ja millainen ympäröivä maailmamme tulisi olla. Ja maailma, se ei aina ihan menekään niin, kuin olemme kaiken suunnitelleet.

Kun pystymme irtautumaan mielen kontrollista, voimme nähdä maailman juuri sellaisena kuin se on. Voimme ottaa vastaan elämän kokemukset juuri sellaisena kuin ne tulevat. Voimme rakastaa itseämme, läheisiämme ja kaikkia juuri sellaisena kuin he ovat. Arvottamatta, tuomitsematta, sulkematta lokeroihin ja ylireagoimatta. Alamme näkemään maailman niin, että se toimii meitä varten, ei meitä vastaan. Voimme levätä lempeässä hiljaisuudessa, jota ei tarvitse etsiä mistään kaukaa, koska se on jo meissä.

Mielen hiljentäminen vapauttaa valtavan määrän energiaa tekemään sitä, mihin sinut on tarkoitettu. Ja auttaa kehoasi toipumaan.

Ohjaan sinua hiljaisuuden kokemukseen, koulutan meditaatioon ja autan vapauttamaan stressiä elämäsi käännekohdissa.

Kuva: Aatu Männistö