REVATI

Hyvinvointivalmentaja

REVATI

Hyvinvointivalmentaja

KOKONAISVALTAISEN HYVINVOINNIN LÄHTEILLÄ 

Tietoa ja käytännön vinkkejä terveyden edistämiseen ja stressin hallintaan. Lämminhenkinen, visuaalinen ja voimauttava luento keskeisimmistä hyvinvointiimme vaikuttavista asioista.

Kuinka on mahdollista kokea rauhaa ulkoisista olosuhteista huolimatta? Mitä tarkoittaa kehotietoisuus ja miten se vaikuttaa hyvinvointiimme? Kuinka luonnonympäristöissä oleskelu vaikuttaa terveyteemme?

Luento sisältää käytännön harjoituksia, joista Sinulle jää konkreettisia keinoja hyvinvointisi edistämiseen. Luento voidaan toteuttaa asiakkaan toivomassa paikassa kokoustiloista nuotiotulille. Voidaan toteuttaa videopuheluna. Soveltuu erittäin hyvin esim. työhyvinvointi- tai virkistyspäivään.

Kesto n. 1,5h. Hinta alkaen 710€ + alv 24%/ryhmä. Hintaan lisätään matkakulut Kuopion alueen ulkopuolella. 

Toiminnallisena ohjelmana luennon yhteyteen soveltuvat hyvin Voimaa luonnosta - Tietoisen läsnäolon retki luontoon, Rentoutus- ja kehotietoisuusharjoitukset tai Voimakuvat luonnossa ryhmänne jäsenistä, katso ystävällisesti alla. Toiminnallisen ohjelman avulla on mahdollista syventää omakohtaista kokemusta asioista, joita käsitellään luennolla.

 

VOIMAA LUONNOSTA - TIETOISEN LÄSNÄOLON RETKI LUONTOON

Retki perustuu Japanilaiseen Shinrin-yoku (Metsäkylpy) menetelmään sekä ohjaajan pitkäaikaiseen omakohtaiseen kokemukseen luontoliikunnasta, tietoisen läsnäolon taidoista sekä kokemuksesta kuntouttajana terveydenhuollossa.

Shinrin-yoku tähtää kaikkien aistien kehittämiseen ja stimuloimiseen niin, että metsässä oleskelu auttaa elimistöä parantamaan itsensä. Metsäkylvyillä on tutkitusti positiivisia terveysvaikutuksia. Kokemus edistää itsetuntemusta, purkaa stressiä, helpottaa sosiaalista vuorovaikutusta ja lisää iloa ja energiaa arkeen. Retkellä liikutaan hiljaa mietiskellen luonnossa. Ohjaus ja pienet tehtävät auttavat hiljentämään kehon ja mielen vastaanottamaan entistä syvemmän kokemuksen yhteenkuuluvuudesta luonnon kanssa.

Retki soveltuu kaikille, myös lapsi- ja erityisryhmille. Voidaan toteuttaa asiakkaan lähiluonnossa, kansallispuistoissa tai vaikka rauhallisessa kaupunkipuistossa. Soveltuu erittäin hyvin tukemaan luentoa toiminnallisena aktiviteettina. Retkiä tehdään ympäri vuoden, sään ja ympäristön mukaan pukeutuen. Mukana on hyvä olla oma istuinalusta. Palvelu toteutetaan kestävästi niin, ettei käynnistä jää luontoon mitään ja turvallisuus huomioiden.

Kesto n. 1-1,5h. Hinta 32€ + alv 24%/hlö. Min. 8 hlö. Kuopion alueen ulkopuolelle lisätään matkakulut. 

 

RENTO KEHO - RENTO MIELI

Voimauttavasta, rentouttavasta ja virkistävästä tuokiosta saat itsellesi hyvät työkalut jokapäiväisen energiatason ja hyvinvoinnin edistämiseen. Teemme rentoutusharjoituksia, sekä kaikille sopivia psykofyysisiä kehotietoisuusharjoituksia, jotka auttavat vapauttamaan stressiä, edistävät asennonhallintaa ja lisäävät itsetuntemusta. Kehon tietoinen rentouttaminen auttaa palautumaan arjesta ja hiljentää levotonta mieltä. Ohjauksessa huomioidaan yksilöllisyys ohjaajan fysioterapeutin taustan avulla. Ohjelma soveltuu hyvin tukemaan luentoa toiminnallisena osiona. Tuokioon tarvitaan joogamatot tmv. alustat sekä mukavat väljät vaatteet.

Kesto n. 1,5h. Hinta 32€ + alv 24%/hlö. min 8 hlö. Kuopion alueen ulkopuolelle lisätään matkakulut. 

 

Yhteistyössä: 

Koivumäen kartano

Kalevala hotelli

 

VOIMAHETKI YKSILÖILLE TAI PIENRYHMILLE

Tuntuuko joskus, että voimat ovat vähissä? Mistä ammentaa mielenrauhaa jatkuvan ulkoisen muutoksen paineissa? Kuinka pitää huolta omasta fyysisestä ja psyykkisestä jaksamisesta? Mistä löytää iloa elämään? Sanotaan, ettei mikään elvytä samalla tavalla kuin virtaavan veden ja tulen katseleminen. Tule sellaisena kuin olet ja lähde astetta voimaantuneempana. Rennon Voimahetken teemoja voivat olla esim. mielenrauha, kehonhuolto, läsnäolon taidot, vuorovaikutus, rentoutuminen, yhteys luontoon tai henkinen kasvu. Toteutetaan sovitussa paikassa, vaikka nuotiolla, ympäri vuoden. Voidaan toteuttaa videopuheluna.

Voimahetki yksityisille 48€ + alv. 24%/hlö. Pienryhmät 32€ + alv 24%/hlö. Kuopion alueen ulkopuolelle lisätään matkakulut.

 

METSÄKUMMIPALVELUT

Toimin metsäkummina päiväkodeissa, kouluissa, palvelutaloissa ja sairaaloissa. Tuon tarvittaessa, jos ulos meneminen ei onnistu,  luontokokemuksen ja metsän parantavan voiman sisätiloihin kuvien, äänen ja mielikuvaharjoitteiden avulla. Tarjoan kaiken ikäisille voimauttavan kokemuksen tai koulutan henkilökuntaa mm. ympäristökasvatusasioissa. Kysy palvelua, hinta määräytyy toiminnan mukaan.

 

MEDITAATIOKURSSIT

The Bright Path tarjoaa helppoja meditaatiotekniikoita, joiden avulla voit kokea elämää, jota eivät enää rajoita vanhat uskomuksesi. Tekniikat vievät sinut suoraan kokemukseen rauhasta, onnellisuudesta ja vapaudesta. Tekniikoiden toimivuus ei vaadi niihin uskomista. Ascensio -meditaatiota voi harjoittaa kuka tahansa iästä tai kulttuurisesta taustasta riippumatta.

97% säännöllisesti ascensoivista tuntee lisääntynyttä rauhaa, rakkautta ja iloa elämässään.

91% säännöllisesti ascensoivista tuntee vuorovaikutuksen helpottuneen ja yhteenkuuluvuuden tunteen lisääntyneen ihmissuhteissa.

Meditaation terveyshyödyt ovat kiistattomat. Puhumattakaan siitä, kuinka paljon iloa ja hyvinvointia elämäämme tuo kyky olla todella läsnä kaikessa elämässämme!

Järjestämme yhdessä muiden opettajien kanssa The Bright Path Ishayas Ascension First Sphere-meditaatiokursseja, lisätietoa www.thebrightpath.com. Kursseista pidämme pyynnöstä ilmaisia introja ryhmällenne. Kerran kurssin käytyäsi, saat kerrata sen ilmaiseksi niin usein kun haluat, missä päin maailmaa tahansa ja sinulla on elinikäinen opettajien tuki, webinaareja ja harjoitusta syventäviä tapaamisia käytössäsi.

Järjestämme kursseja tarpeen mukaan. Kokoa ryhmä min. 5hlö ja ota yhteyttä! Lämpimästi Tervetuloa Ilon polulle!

 

VALOKUVAUKSET LUONNOSSA

Miltä tuntuisi tulla nähdyksi ja hyväksytyksi juuri sellaisena, kauniina itsenään kuin on? Entä jos hetkeksi voisi heittäytyä pois kaikista totutuista rooleista ja vapauttaa itsestään vaikka sisäinen keiju tai soturi? Kuvaan luonnossa yksittäisiä ihmisiä tai ryhmiä, myös roolivaatteissa. Suosittelen kokemusta lämpimästi kaikille, niin voimauttava, luovuutta herättelevä ja energiaa antava se on!

Laadukkaiden luontokuvien avulla voit saada myös yrityksellesi uuden, kiinnostavan ja uniikin ilmeen. Hinta muodostuu kuvien määrän ja paikan mukaan, kysy tarjous!

Ohessa esimerkki yrityskuvasta mari - yoga 

Kuva: Tiina Männistö, mari - yoga & lightfulness

Kuva: Aatu Männistö